Bersama kita meneraju
penggunaan internet
yang lebih selamat.

YELLOW HEART adalah komitmen kami kepada anda

Kami percaya setiap orang mempunyai kekuatan tersendiri untuk membawakan perubahan yang lebih baik. Menerusi Yellow Heart, kami komited untuk membawa perubahan dan menyumbang kepada kemajuan bersama semua rakyat Malaysia ke arah masa hadapan dan negara yang lebih cemerlang.

Play

M

YELLOW HEART adalah komitmen kami kepada anda.

 

Kami percaya setiap orang mempunyai kekuatan tersendiri untuk membawakan perubahan yang lebih baik. Menerusi Yellow Heart, kami komited untuk membawa perubahan dan menyumbang kepada kemajuan bersama semua rakyat Malaysia ke arah masa hadapan dan negara yang lebih cemerlang.

KE ARAH PENGGUNAAN INTERNET YANG LEBIH BAIK & SELAMAT

Visi kami adalah untuk membawakan pengalaman penggunaan internet yang lebih selamat dan mengukuhkan kemahiran daya tahan digital untuk semua rakyat Malaysia daripada ancaman dalam talian. Kami percaya, kesedaran dan pengetahuan yang menyeluruh mampu memperkasakan pengguna dalam mengenal pasti potensi risiko siber dan mengamalkan tingkah laku yang bertanggungjawab sebagai seorang warga digital yang baik. Bersempena dengan Hari Keselamatan Internet 2021, kami amat berbesar hati mempersembahkan beberapa kempen dan sumber advokasi kami yang terdahulu.

KE ARAH PENGGUNAAN INTERNET YANG LEBIH BAIK & SELAMAT

Visi kami adalah untuk membawakan pengalaman penggunaan internet yang lebih selamat dan mengukuhkan kemahiran daya tahan digital untuk semua rakyat Malaysia daripada ancaman dalam talian. Kami percaya, kesedaran dan pengetahuan yang menyeluruh mampu memperkasakan pengguna dalam mengenal pasti potensi risiko siber dan mengamalkan tingkah laku yang bertanggungjawab sebagai seorang warga digital yang baik. Bersempena dengan Hari Keselamatan Internet 2021 , kami amat berbesar hati mempersembahkan beberapa kempen dan sumber advokasi kami yang terdahulu.

Projek

Berikut merupakan koleksi kempen dan bahan advokasi kami yang terdahulu. Sila layari atau muat-turun koleksi tersebut, dan apa yang lebih penting adalah untuk berkongsi bersama keluarga serta rakan supaya kita dapat mencapai matlamat untuk menjadikan internet lebih selamat untuk semua!

rakan rakan bersama

Sertai Kami dalam menyebarkan pengalaman penggunaan internet yang lebih baik!

  Dengan menekan ‘hantar’, saya sebagai seorang individu bersetuju untuk Digi memproses maklumat peribadi saya seperti yang disertakan dalam borang ini berlandaskan syarat-syarat yang dinyatakan di laman ini.

  Digi Yellow Heart

  Terma & Syarat

  Mengenai Kami

  Digi Yellow Heart

  Terma & Syarat

  Mengenai Kami

  Share This